Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hengte hunder

«Et mesterstykke av en krimroman.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

Nils Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat noensinne. Men krigsveteranen er traumatisert og lever av å samle flasker og spise matavfall fra supermarkeder. I håp om å unnslippe sine indre demoner drar det tidligere medlemmet av Jægerkorpset sammen med hunden sin til Nordjylland. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Nils Oxen er Danmarks høyest dekorerte soldat noensinne. Men krigsveteranen er traumatisert og lever av å samle flasker og spise matavfall fra supermarkeder. I håp om å unnslippe sine indre demoner drar det tidligere medlemmet av Jægerkorpset sammen med hunden sin til Nordjylland. Der slår han leir dypt inne i skogen for å leve et rolig og enkelt liv. Men drømmen blir snart til et mareritt.
Etter et nattlig besøk på et middelalderslott i skogens utkant blir han mistenkt for drapet på slottsherren, en tidligere ambassadør og grunnleggeren av en innflytelsesrik tankesmie. Politiets etterretningstjeneste dukker påfallende raskt opp, og ikke før den pressete krigsveteranen vet ordet av det, er han virvlet in etterforskningen av en rekke gåtefulle drapssaker, som tilsynelatende kun har en ting til felles: hengte hunder.

Medlemsvurdering:
"Hengte hunder" er en hauk over hauk-fortelling med den traumatiserte krigsveteranen Niels Oxen som hovedperson. Han er nærmest uteligger, "dumpster diver" og rusbruker og slår ikke inn på den smale sti selv om han får i oppdrag å bidra til etterforskningen av flere drap på danske gods og herregårder. Som tidligere politielev uten fullført utdannelse kjenner han flere av dagens polititopper. Likevel er han en outsider. Hvem av dem kan han stole på? Har de personlige agendaer i etterforskningen? Er det noe de vil skjule av hensyn til egen og rikets sikkerhet? Og hva med Oxen selv? Er han pålitelig? "Hengte hunder" er en spennende og velskrevet krimroman med to solide oppfølgere: "Mørke menn" og "Frosne flammer".

Harry Klein

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
443
ISBN
9788203373947
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
De hængte hunde
Format
21 x 13 cm
Serie
Oxen 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Et mesterstykke av en krimroman.»

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten

«Hengte hunder er en lovende åpning på Jensens nye spenningsserie, og personlig ser jeg fram til en ny runde med både Niels Oxen og resten av den hemmelige makteliten i vårt naboland i sør. Filmrettighetene er selvsagt solgt for lenge siden. Det skulle bare mangle.»

Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet

Kunders vurdering

B
Bjørn Nilsen – 23.06.2020

– Å9

H
Harry Klein – 01.08.2018

– "Hengte hunder" er en hauk over hauk-fortelling med den traumatiserte krigsveteranen Niels Oxen som hovedperson. Han er nærmest uteligger, "dumpster diver" og rusbruker og slår ikke inn på den smale sti selv om han får i oppdrag å bidra til etterforskningen av flere drap på danske gods og herregårder. Som tidligere politielev uten fullført utdannelse kjenner han flere av dagens polititopper. Likevel er han en outsider. Hvem av dem kan han stole på? Har de personlige agendaer i etterforskningen? Er det noe de vil skjule av hensyn til egen og rikets sikkerhet? Og hva med Oxen selv? Er han pålitelig? "Hengte hunder" er en spennende og velskrevet krimroman med to solide oppfølgere: "Mørke menn" og "Frosne flammer".

A
Astrid Ueland – 26.05.2018

– Jeg leser ikke krim eller bestiller bøker, men fikk lydboken som en overraskelse pga ikke avbestllt. Men, jeg måtte høre alle. Spennende og velskrevent

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hengte hunder:

Lupus
99,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-
X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-
Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
399,-
 
Hitra
Ny!

Hitra

Samuel Bjørk
Paperback 
199,-

Arr

Jørn Lier Horst
Paperback 
179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv