Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mørkets rike

I Los Angeles oppsøker en desperat mann den anerkjente arkeologen Nina Wilde og mannen hennes, den tidligere SAS-soldaten Eddie Chase - bare for å bli skutt og drept rett foran dem. Attentatmannen blir snart identifisert som en nitti år gammel nazi-krigsforbryter - med en kropp som en frisk førtiåring. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I Los Angeles oppsøker en desperat mann den anerkjente arkeologen Nina Wilde og mannen hennes, den tidligere SAS-soldaten Eddie Chase - bare for å bli skutt og drept rett foran dem. Attentatmannen blir snart identifisert som en nitti år gammel nazi-krigsforbryter - med en kropp som en frisk førtiåring.

På bakgrunn av informasjon fra offeret, reiser Nina og Eddie til Kairo for å undersøke den nyoppdagede graven til Alexander den store. Men det virkelige funnet er gjemt i en av gravens mange skatter - et mekanisk urverk som fører til en av antikkens mest berømte myter: en kilde som sies å skulle gi evig liv til dem som drikker fra den.

Nina, Eddie og et team av Mossad-agenter innser at myten er ekte, og at en gruppe tidligere SS-menn som har smakt på vannet nå jakter på kildens utspring. Men før de får gjort noe, blir Nina kidnappet og brakt til en hemmelig nazi-enklave i Argentina, noe som setter i gang en voldsom, skjebnesvanger, verdensomspennende kamp der livet hennes henger i en tynn tråd. Samtidig dukker det opp en skremmende mulighet - at verdens mørkeste ondskap kan leve for alltid.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202788520
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Kingdom of darkness
Serie
Risk 12
Nina Wilde og Eddie Chase 10

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørkets rike:

Kokain

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

X

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-

Enkene

Pascal Engman
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv