Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Pilegrim

Selv etter oppklaringen av en rekke krigsveteraners voldsomme død, fortsetter saken å kaste lange skygger over den tidligere jegersoldaten Niels Oxen og makkeren hans i PET, Margrethe Franck. Tynget av skyldfølelse har Oxen reist ut på vandring, mens Franck ryker uklar med ledelsen og blir suspendert. Les mer

449,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Selv etter oppklaringen av en rekke krigsveteraners voldsomme død, fortsetter saken å kaste lange skygger over den tidligere jegersoldaten Niels Oxen og makkeren hans i PET, Margrethe Franck. Tynget av skyldfølelse har Oxen reist ut på vandring, mens Franck ryker uklar med ledelsen og blir suspendert.

Da den tidligere PET-sjefen Axel Mossman ber om deres hjelp, virker det som en kjærkommen pause fra alle spekulasjonene. De tre skal bistå skattemyndighetene med et hemmelig kjøp av data fra en banklekkasje i Panama. Samtidig forsøker Franck og Oxen å hjelpe den unge politibetjenten Sally Finnsen med å komme til bunns i den gamle saken, og finne den mystiske skikkelsen som drepte broren hennes. Da de etter et møysommelig arbeid kommer på sporet av en bakmann, utfordrer de intetanende store, usynlige krefter.

Hvorfor vil noen for enhver pris beskytte en morder? Hva har Panama-saken med det hele å gjøre? Og hvorfor lyver dere gamle allierte Mossman?

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203450747
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Pilgrim
Serie
Oxen 6

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Ø
Øystein – 28.01.2024

– Helt grei bok, ikke den mest spennende boken, men god underholdning.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pilegrim:

Lupus
99,-

Lupus

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
99,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv