Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Politi

«... denne romanen er en ren triumfferd.»

May Grethe Lerum, VG

Dette er en nyinnspilling av «Politi» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Politi» er den tiende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers!

Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Dette er en nyinnspilling av «Politi» med Dennis Storhøi som Harry Hole, «Politi» er den tiende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers!

Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor, og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter.

Medlemsvurdering:
Spennende fortsettelse av sønnen. Harry Hole liker jeg.

Elin

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242180803
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Harry Hole 10

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... denne romanen er en ren triumfferd.»

May Grethe Lerum, VG

«... et mesterstykke i kunsten å manipulere og en uovertruffen pageturner.»

Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

«Er du Nesbø-fan fra før, kan du umulig bli skuffet av Politi.»

Torbjørn Ekelund, Dagbladet

«Språket er konkret, rett på ... med dialogene som sin aller sterkeste side. Spenningen er upåklagelig.»

Leif Ekle, NRK P2

«Nesbø briljerer med små og store avledningsmanøvre gjennom hele boka, og som en tryllekunstner får forfatteren oss til å tro fullt og fast på ting vi egentlig ikke vet.»

Geir Rakvaag, Dagsavisen

«... ingen vil vel gi særlig høye odds på at siste ord om Harry Hole virkelig er sagt med dette. Uansett vil «Politi» befeste, og sikkert også, forsterke Jo Nesbøs posisjon som en verdens enere innen spenningslitteratur.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Jo Nesbø prøver heller ikke denne gang å fornye krimsjangeren. Det trenger han heller ikke, for han er en av dem som behersker formatet aller best, uansett om vi leter i hyllene for norske eller oversatte krimforfattere.»

Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

N
Niko E. – 05.08.2020

– Utmerket!

N
Niko E. – 05.08.2020

– Utmerket!

C
Christine – 19.03.2018

– Fantastisk, som alt av Jo Nesbø

P
Per Jandal – 12.03.2018

– Nesbø kjenner jo Politiet og Oslo ut og inn,men dette blir for omstendelig,og for mange personer å forholde seg til.Men det er en god bok.

R
Rita – 19.03.2017

– politi

R
Randi Irene – 30.06.2016

– Lest en god del Nesbø-krim, men da jeg gikk løs på denne ble det plutselig nok Nesbø-krim. Er klar over full scoring fra sentrale norske medier, men det går en grense for hvor mange brutale, ekle Oslo-banditter i Oslo-gater man orker å engasjere seg i...

R
Renate Natalie Norin – 12.04.2016

– Spennende

P
P.Malmstrøm – 12.04.2016

– Politi

T
Torbjørn Haugen – 11.04.2016

– Har opplevd masse rot og tull ved innmelding i bokklubben. Pakker som ikke kommer og fakturering av ting jeg ikke har fått. Og ved henvendelse om dette til kundesetvice, uteblir svar. Akkurat nå tenker jeg at jeg skal ut av dette systemet ved første korsveg. Jeg ville tenkt meg om før jeg meldte meg inn og kjøpte noe her. Elendig start på medlemskapet.

E
Elin – 05.04.2016

– Spennende fortsettelse av sønnen. Harry Hole liker jeg.

S
SDG – 28.03.2016

– Er meget fornøyd med Bokklubben.

L
Lene – 28.03.2016

– Politi

P
Per Røen – 28.03.2016

– Politi

W
Wenche Bø Lunde – 27.01.2016

– Han er Norges krimkonge

Ø
Øyvind Hartberg – 27.01.2016

– Det blir litt slitsomt å forholde seg til utbroderingen av Harry Holes bedrøvelige liv, litt mindre hadde gjort selve plottet bedre, for det er meget bra

S
SIRI SKRυMESTϘ – 26.01.2016

– Mυ GI EN 4 MINST ,SIDEN PRISEN VAR NESTEN GITT BORT,MEN JEG HAR GITT DEN I JULEGAVE TIL MIN TANTE,SIDEN JEG SELV IKKE HAR FυTT LEST NOEN BϘKER Pυ CA. 3 υR ETTER EN LITEN ULYKKE MED ETT ϘYE. HADDE NETTOPP FυTT MEG BRILLER DA DET HENTE OG JEG BLE NESTEN BLIND Pυ ϘYET. HADDE VφRT DET BILLIGSTE,FOR ETTER EN STUND MυTTE JEG TA NY SYNS TEST OG DA VAR DET AKKURAT GυTT ETT υR SIDEN JEG FIKK DE FϘRSTE BRILLENE,MEN DISSE KOM BARE GLASSENE Pυ 10 000KR OG SOM SINGEL ER DET MYE KRONER Pυ EN GANG,FOR UTENOM KOMMER INNFATNINGEN. KAN SI JEG SAVNER VIRKELIG υ LESE EN GOD BOK Pυ SENGEN FϘR JEG SKAL SOVE 💤,MEN LYD BϘKENE ER Sυ MYE DYRERE OG HVA OM JEG IKKE LIKER DE BϘKENE SOM ER BLITT TIL LYD BOK Pυ CD. FOR MIN FAR HϘRER BARE Pυ DET. JEG PRϘVER DA υ FINNE NOE SOM KAN PASSE BRA FOR BEGGE AV OSS. MEG OG MIN FAR. KAN LESE VISS DET ER STORE BOKSTAVER,MEN DET VET MAN HELLER IKKE,FϘR MAN HAR BOKA. Sυ DE JEG HAR FυTT ELLER KJϘPT HITTIL ER MIN MOR SOM FυR LESE,UTENOM POLITI SOM BLE 1 AV JULE GAVENE TIL MIN TANTE SIST JUL.

P
Per E. – 03.10.2013

– Jeg syntes dette var den dårligste boka om H.H. Altfor mye langdryging uten spenning. Selve fortellingen er bra formulert\malt, men det blir ikke noe fart i det. Avsluttningen var ikke en H.H.-bok verdig, litt vel sukkersøtt og på grensen til pompøst. Om noen gir denne boka terningkast seks, må man nesten bruke to terninger for karaktergivning av de andre H.H.-bøkene..

A
Arne Treholt – 22.01.2013

– Helt herlige voldsskildringer, helt på kanten til det tillatte. Og ikke minst, ingen vet hvor Harry er gravd ned.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Politi:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv