Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Seks år

«Spenningen og sidevendingen holder hele romanen igjennom, selv om leserne nok lurer på hvordan to professortyper klarer seg så bra mot organisert kriminalitet.»

Berit Kobro, VG

Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg en annen mann. I seks år har han forsøkt å fortrenge sitt knuste hjerte ved å vie seg fullt og helt til karrieren som collegeprofessor. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg en annen mann. I seks år har han forsøkt å fortrenge sitt knuste hjerte ved å vie seg fullt og helt til karrieren som collegeprofessor. I seks år har han holdt sitt løfte om å holde seg unna Natalie, og samtidig vært hjemsøkt av tanken på hennes liv med sin nye ektemann, Todd. Men etter seks år har han fremdeles følelser for henne, og da Jake kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone … det er bare det at hun ikke er Natalie. Og uansett hvem den sørgende enken er, har hun faktisk vært gift med Todd i mer enn et tiår. Alt Jake trodde han visste om den beste tiden av sitt liv, snus opp ned. Etter hvert som Jake leter etter sannheten, begynner hans perfekte bilde av Natalie å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare. Harlan Coben leverer igjen en sjokkerende pageturner som behendig utforsker kraften i forgangen kjærlighet, og hemmelighetene og løgnene en slik kjærlighet kan skjule.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202453039
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Six years

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Spenningen og sidevendingen holder hele romanen igjennom, selv om leserne nok lurer på hvordan to professortyper klarer seg så bra mot organisert kriminalitet.»

Berit Kobro, VG

«Det er lenge siden jeg har blitt så fascinert av en historie som den om Jake Fisher.(...)Coben fikser den krevende balansegangen mellom spenning, kjærlighet og action på nærmest frydefullt vis. Det er lett å føle med den storvokste professoren når han leter etter sin tapte kjærlighet. Virkelig et kreativt plott.»

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Seks år:

Macbeth
3 for 2

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Pilegrim

Jens Henrik Jensen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv