Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Agenturloven

lov 19. juni 1992 nr. 56 om handelsagenter og handelsreisende : lovkommentar

Lov om handelsagenter og handelsreisende (agenturloven) regulerer både forholdet mellom henholdsvis handelsagenter og hovedmenn, og handelsreisende og arbeidsgivere. Lovkommentaren gir god veiledning i forståelsen av loven til dem som er direkte omfattet av den, samt til jurister, advokater, dommere og andre som har behov for å sette seg inn i regelverket. Les mer

899,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Lov om handelsagenter og handelsreisende (agenturloven) regulerer både forholdet mellom henholdsvis handelsagenter og hovedmenn, og handelsreisende og arbeidsgivere. Lovkommentaren gir god veiledning i forståelsen av loven til dem som er direkte omfattet av den, samt til jurister, advokater, dommere og andre som har behov for å sette seg inn i regelverket.

Agenturloven, som trådte i kraft i 1993, bygger på EUs rådsdirektiv 86/653/EØF om samordning av medlemsstatenes lovgivning om selvstendige handelsagenter. Direktivet ble inkorporert i norsk rett som en del av EØS-avtalen.

Boken gir grundige kommentarer til agenturlovens bestemmelser og har særlig grundig omtale av dem som ut fra erfaring er mest krevende, for eksempel rett til avgangsvederlag og bortfall av slikt vederlag.
Boken har foruten henvisninger til norske rettskilder også henvisninger til blant annet danske og svenske kilder, fordi de nordiske landene i all hovedsak har sammenfallende lovgivning for handelsagenter.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
343
ISBN
9788215055992
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Agenturloven:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv