Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Engelsk ordbok

engelsk-norsk / norsk-engelsk

Engelsk ordbok Kirkeby, Willy A. Engelsk ordbok er en utgivelse som passer for alle som bruker engelsk i videregående skole og på høyere nuvå, i jobb eller privat. Les mer

279,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Engelsk ordbok Kirkeby, Willy A. Engelsk ordbok er en utgivelse som passer for alle som bruker engelsk i videregående skole og på høyere nuvå, i jobb eller privat.

Medlemsvurdering:
Da jeg begynte på ungdomsskolen måtte jeg gå til innkjøp av en engelsk ordliste og valget falt på denne. Jeg oppdaget raskt hvor viktig det er å ha en god ordbok og nettopp det er denne boken. Denne ordlisten inneholder absolutt alt du trenger for å kunne få en grei karakter i engelsk. Til sammen har boken ca 102 000 ord. I tillegg har boken brevoppsett, bøyning av sterke verb, måleenheter og forkortelser. Men det kjekkeste med boken er at den har enkelte illustrasjoner som gjør alt så mye greiere. Denne boken anbefales, selv om den kan bli litt tung å ha i ranselen.

Q

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vega forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig
Sider
1384
ISBN
9788282111980
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
21 x 15 cm

Kunders vurdering

Q
Q – 24.06.2007

– Da jeg begynte på ungdomsskolen måtte jeg gå til innkjøp av en engelsk ordliste og valget falt på denne. Jeg oppdaget raskt hvor viktig det er å ha en god ordbok og nettopp det er denne boken. Denne ordlisten inneholder absolutt alt du trenger for å kunne få en grei karakter i engelsk. Til sammen har boken ca 102 000 ord. I tillegg har boken brevoppsett, bøyning av sterke verb, måleenheter og forkortelser. Men det kjekkeste med boken er at den har enkelte illustrasjoner som gjør alt så mye greiere. Denne boken anbefales, selv om den kan bli litt tung å ha i ranselen.

H
Halfdan – 06.09.2006

– Denne ordboken er en veldig nyttig ordbok som inneholder alt det man trenger. Det er smått fantastiske 102 00 oppslagsord, noe som taler for seg selv. Jeg har ennå ikke lett og ikke funnet et ord i ordboken. Omfanget til ordboken gjør at den kan brukes i de aller fleste sammenhenger, særlig med tanke på forskjellige studieretninger. I tillegg er det også forskjellige amerikanske og britiske ord og stavemåter og dagligtale/slang - det kommer bra med når man ser stadig mer tvserier der en del av språket ikke kan brukes i det formelle språket. Ved hjelp av ordboken kan man finne ut hva som er slang og ikke. Bøying av verb kommer også bra med ved skriving av engelske tekster. Alt i alt er dette en meget bra ordbok - som anbefales alle med en viss tilknytning til engelsk.

U
Ugla – 26.07.2006

– Dette er en kjempebra ordbok. Her finner du mer enn 100 000 oppslagsordbok. Du finner både amerikanske og britiske ord og stavemåter, i tillegg til slangord. Det er som regel noen eksempler på hvordan du kan bruke oppslagsordet, noe som kommer veldig godt med når du skal skrive stil på engelsk. Det finnes også rammer der det står nyttige tips. Det aller beste er kanskje sidene som er midt i boka. Her finner du en liten, men smart, minigrammatikkliste med lister over sterke verb og hvordan de skal bøyes, samt andre grammatiske tips. Du finner også eksempler på privat- og formelbrevskriving, noe som selvsagt er et pluss. Boka er tillatt ved eksamen og anbefales til alle studenter og skoleelever. For de som ennå går på barneskolen kan det være tungt, men boka er ikke spesielt vanskelig å bruke.

M
Mee vøtt – 08.06.2006

– Denne engelske ordboken er helt fantastisk bra. Siden den er på hele 1384 sider synes jeg ihvertfall selv at den blir litt drøy å ta med seg for de som går på ungdomsskolen. Derimot er den glimrende, og et must i mine øyne, å ha hvis du går på videregående skole/universitet eller for kun å ha i huset. Ikke bare har denne boka ord, men den har også ordtak, små setningsoppsett, britiske OG amerikanske ord, og målenheter, klokkeslett, slang, avisoversikt og mye annet interessant og gøyalt. Faktisk har den også noen illustrasjoner iblant, noe jeg synes gjør boken bedre da man ofte blir oppgitt av en massiv side med ord. Et klart "må ha" som anbefales på det sterkeste.

I
Izumo-no – 30.04.2006

– Dette er det som kan kalles en ordbok! Den har alle ordene du leter etter, i tilegg til at den har dem på både britisk og amerikansk! I midten av ordboka er det også en stor grammatikk-del, som kan hjelpe veldig. De står det for eksempel om bøyde verb, brev osv. Du finner alt du trenger i denne ordboka. Den har iallefall hjulpet meg gjennom mange eksamener og tentamener! Det er bare en ting som er litt negativt, og det er det at den har veldig liten skrift. Bokstavene er små, men det spiller egentlig ingen rolle.

T
The super-piraia! – 22.01.2006

– Denne engelsk-norsk ordboke er en super ordbok. Den har alt det en perfekt ordbok skal ha + litt til! I midten er det en grammatikk del, og der finner du blant annet uregelrette verb, fornemme brev osv. Denne boken er lett å slå opp i, og har mange ord som ikke alle andre ordbøker pleier å ha. Den har hjulpet meg på mange tentamner og eksamner og er en perfekt ordbok. Den anbefales mest for skoleelever som går på ungdomstrinnet, men kan brukes av alle andre også. Som sagt er den lett å slå opp i, og passer derfor best for ungdommer! Dessuten inneholder den ord på både britisk og amrikansk!
Anbefales på det aller sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Engelsk ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv