Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mini visuell ordbok

norsk-fransk

Boken er tematisk oppbygd, med 27 000 oppslagsord, 500 emner og 5000 illustrasjoner. Hver illustrasjon er beskrevet i detalj. Med register på begge språk. Les mer

217,-

239,- Spar: 22,-

Paperback
Utsolgt
Boken er tematisk oppbygd, med 27 000 oppslagsord, 500 emner og 5000 illustrasjoner. Hver illustrasjon er beskrevet i detalj. Med register på begge språk.

Medlemsvurdering:
Mini norsk-fransk visuell ordbok er et gullfunn for frankofile. Ved hjelp av 3600 detaljerte illustrasjoner kan man lære seg 20 000 nøyaktige franske (eller norske) ord på alt mellom himmel og jord. Her er tema for både menn og kvinner; ulike vesketyper, sminke, kjøkkenredskap, matvarer, verktøy, sportsting, bildeler ... (din bil må selvfølgelig ikke på verksted, men jeg har opplevd det ...) Grammatikk og uttale finner man ikke i denne boken, selv om substantivets kjønn er nevnt. Ofte kan man lære seg et visst ordforråd gjennom barns billedbøker og illustrerte leksikon, men disse dekker ikke alltid voksentema, og i alle fall ikke i den grad man finner det i denne ordboken. Andre franskordbøker har lite illustrasjoner, og det kreves mye for å slå opp ulike ord, og ikke minst må man først vite ordet på norsk. Boken er veldig praktisk dersom man skal handle, bestille noe, kommunisere med fransktalende, undervise, eller bare liker å kose seg med å lære franske ord. Boken har 17 kapitler der hver har sin indeksfarge, slik at man lett finner det man leter etter. Anbefales gjerne som et supplement til andre franskordbøker.

EL

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kunnskapsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Fransk Flerspråklig
Sider
622
ISBN
9788257322007
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
17 x 14 cm
Serie
Mini visuell ordbok

Kunders vurdering

E
EL – 18.09.2009

– Mini norsk-fransk visuell ordbok er et gullfunn for frankofile. Ved hjelp av 3600 detaljerte illustrasjoner kan man lære seg 20 000 nøyaktige franske (eller norske) ord på alt mellom himmel og jord. Her er tema for både menn og kvinner; ulike vesketyper, sminke, kjøkkenredskap, matvarer, verktøy, sportsting, bildeler ... (din bil må selvfølgelig ikke på verksted, men jeg har opplevd det ...) Grammatikk og uttale finner man ikke i denne boken, selv om substantivets kjønn er nevnt. Ofte kan man lære seg et visst ordforråd gjennom barns billedbøker og illustrerte leksikon, men disse dekker ikke alltid voksentema, og i alle fall ikke i den grad man finner det i denne ordboken. Andre franskordbøker har lite illustrasjoner, og det kreves mye for å slå opp ulike ord, og ikke minst må man først vite ordet på norsk. Boken er veldig praktisk dersom man skal handle, bestille noe, kommunisere med fransktalende, undervise, eller bare liker å kose seg med å lære franske ord. Boken har 17 kapitler der hver har sin indeksfarge, slik at man lett finner det man leter etter. Anbefales gjerne som et supplement til andre franskordbøker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mini visuell ordbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lofoten

Kristin Folsland Olsen
Paperback 
363,- 399,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-
Kniv
99,-

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv