Fra naturens spiskammer - Anne Mæhlum

Fra naturens spiskammer

; Nina Dreyer Hensley ; Jim Hensley ; Nina Dreyer Hensley (Fotograf) ; Jim Hensley (Fotograf) ; Rolv Hjelmstad (Bidragsyter)

Ta med deg denne boken ut i naturen og smak på vårens vekster!
Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Les mer
Vår pris
249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 249,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ta med deg denne boken ut i naturen og smak på vårens vekster!
Dette er en inspirasjonsbok og en kokebok om å ta turen ut i naturen og nyte alt det naturen har å by av på ville vekster, bær og sopp. Boken presenterer 54 spiselige ville vekster du finner her i landet. Den viser hvordan man kan bruke de ulike vekstene i en matrett, som krydder eller bare som garnityr. I boken er det artsbestemmende bilder av alle plantene (fotografert ovenfra på en lys eller mørk bakgrunn) og en introduksjonstekst til hver vekst, slik at den skal være enkel å finne (og ikke til å ta feil av). Boken har 89 oppskrifter.

Anne Mæhlum har jobbet som AD/designer og arbeider nå som matstylist. Hun har hele livet vært en aktiv sanker og en lidenskapelig hageeier.

Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley er to av våre fremste matfotografer, i tillegg er Nina en lidenskapelig hage- og blomsterfotograf.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 304
ISBN: 9788205530317
Utgave: 2. utg.
Format: 23 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger