Sopp
plukk & bruk : plukk sikkert, bruk godt
Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor
skulle ikke du gjøre det samme?
Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. Les mer
Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. Les mer
Innbundet
Legg i
Vår pris:
409,-
Spar:
40,-Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Ventes til lager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Skogen er full av de flotteste råvarer. I Norges beste gourmetrestauranter serveres sopp nesten rett fra skogen - hvorfor
skulle ikke du gjøre det samme?
Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå. Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder.
Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.
Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. De mest populære soppene, som kantarell, steinsopp og piggsopp, kjenner du nok fra før. Men det finnes mye mer i skogen. Ved hjelp av enkle beskrivelser og artsbilder lærer du å sanke god matsopp på en trygg måte. Soppens matverdi og smak er beskrevet. Dessuten får du oppskrifter og tips til hvordan du kan oppbevare og bruke soppen. Du lærer også om forvekslingssopper og hvilke sopparter du for all del må unngå. Boken er rikt illustrert med vakre og inspirerende bilder.
Anne Elisabeth Scheen er soppsakkyndig og en av landets rundt 300 autoriserte soppkontrollører. Hun er styremedlem i Oslo og omland sopp- og nyttevekstforening, flittig hobbykokk og en erfaren kursholder av både sopp- og matkurs. Hun er også en ivrig naturfotograf, med flere utstillinger bak seg.
- FAKTA
-
Utgitt:
2018
Forlag: Gursli Berg
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 136
ISBN: 9788293311461
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 19 cm
Nr: 8128359
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger