Beautyfood

indre styrke - naturlig skjønnhet

; Sara Chacko

Kroppen trenger både fysisk og emosjonell næring. Beautyfood gir deg rådene for et velfungerende indre og et strålende ytre! Les mer
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Mediene og skjønnhetsindustrien bombarderer oss med definisjoner på hva som er skjønnhet. Men bildet som skapes er kunstig og glanset, uten rot i virkeligheten. Denne boka vil at du skal fylle skjønnhetsbegrepet med nytt innhold. Det handler ikke om en glatt og ubrukt overflate, men om tilstedeværelse, utstråling og energi.

Beautyfood er både fysisk og emosjonell næring. Yoga, meditasjon, fysisk trening og et kosthold som inkluderer supermat, er ingrediensene. Her får du tips om hvordan du oppnår strålende hud, hår, negler, vakre øyne, smidige ledd, velfungerende lunger og hjerte, en god fordøyelse og mentalt overskudd. Begrepet «virkelig skjønnhet kommer innenfra», gjelder i aller høyeste grad!

Trine Berge og Sara Chacko har jobbet med ernæring og helse i en årrekke. Gjennom kurs og foredrag inspirerer de mennesker over hele landet til å ta grep om eget liv og helse. De har tidligere gitt ut bestselgeren Supermat (2010).

Fakta