Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hemmeligheten

slik lever du godt - lenge

Hva skal du spise, hvordan skal du trene og hvilken livsstil fører til et godt liv? Som lege vet Wasim Zahid hva som gjør nordmenn friske og fornøyde, og hva som gjør pasienter syke. I denne boka gir han gode råd om hvordan vi bør leve. Les mer

199,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva skal du spise, hvordan skal du trene og hvilken livsstil fører til et godt liv? Som lege vet Wasim Zahid hva som gjør nordmenn friske og fornøyde, og hva som gjør pasienter syke. I denne boka gir han gode råd om hvordan vi bør leve. Wasim Zahid har selv lagt om livsstilen og gått ned 25 kilo, han vet hva som skal til. For å inspirere oss forteller han om menneskene som lever lengst i verden, de som bor i såkalte «blå soner». Han går også gjennom oppdatert forskning på hva som gir oss god helse, og hva som leder til sykdom. Det dreier seg ikke bare om trening og kosthold, men også hvordan vi lever med hverandre og hva vi fyller livet vårt med.

Det er aldri for sent å leve sunnere, du kan begynne i dag. Spis godt, stress mindre, beveg deg mer og elsk mer. Så enkelt og så vanskelig. Med denne boka får du det til!

Medlemsvurdering:
Nyttig bok. Vitenskapelig dokumentert. Egentlig lite nytt, men sammenstillingen av forskning gjør inntrykk. Men han tar også motet fra en stakkar med antallet treningsøkter i uka han foreslår. Han kunne vært mer konkret i forslagen til mat og oppstarttrening. Men jeg likte boka og kommer til å bruke den framover som ei oppslagsbok. Derfor også ønsket om å være mer konkret.

Gro P

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788248918295
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Kunders vurdering

G
Gro P – 31.07.2016

– Nyttig bok. Vitenskapelig dokumentert. Egentlig lite nytt, men sammenstillingen av forskning gjør inntrykk. Men han tar også motet fra en stakkar med antallet treningsøkter i uka han foreslår. Han kunne vært mer konkret i forslagen til mat og oppstarttrening. Men jeg likte boka og kommer til å bruke den framover som ei oppslagsbok. Derfor også ønsket om å være mer konkret.

S
Stein Harald – 19.07.2016

– Godt skrevet. Ga meg mye av den inspirasjonen jeg trengte for å komme i gang med en sunnere livsstil. Forfatteren deler egne erfaringer på en glimrende måte. Anbefales for alle som er opptatt av egen helse.

R
Runhild, redaktør i Bokklubben – 13.05.2016

– I "Hemmeligheten" gir Dr. Zahid sine beste råd til deg som vil gjøre noen grep for din egen helse. Han snakker av egen erfaring. Som lege vet han jo hva som faktisk gjør en forskjell på sikt, hvilke grep som virker og hvorfor. Her får du fasiten, ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro, godt begrunnet i vitenskap og forskning. Skap din egen gode hverdag og begynn allerede i dag.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hemmeligheten:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv