Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sunnere livsstil med Kristine Weber

oppskrifter, kostholdsplaner og treningsprogrammer

Kristine Weber gjør det enklere for deg å komme i form. I sin nyeste bok gir hun deg nye oppskrifter på sunn og enkel proteinmat - og hun gir deg sine kostholdsplaner med kaloriberegning og styrkeprogrammer. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Kristine Weber gjør det enklere for deg å komme i form. I sin nyeste bok gir hun deg nye oppskrifter på sunn og enkel proteinmat - og hun gir deg sine kostholdsplaner med kaloriberegning og styrkeprogrammer. Enten du ønsker å vedlikeholde eller bygge muskler, eller du ønsker å gå ned i vekt og senke fettprosenten, viser Kristine Weber deg hvordan. Oppskriftene i boken inkluderer alt fra næringsrike smoothies, mettende og gode frokost- og lunsjretter til enkle og proteinrike middager og sunnere og supergode desserter og snacks. Treningsprogrammene i boken er effektive og morsomme: Ett for trening i treningsstudio og ett for hjemme-/utetrening uten utstyr. Kristine demonsrterer hvordan øvelsene gjøres og gir deg sine egne programmer.

Kristine Weber er en svært populær blogger og bestselgende forfatter av Sunn og sterk med protein, Sunnere og sterkere med protein og Kristines muskelmat. Hun er tidligere norgesmester og nordisk mester i bodyfitness. Hun har tusenvis av følgere på kostholds- og treningsbloggen sin, kriweb.no og på @kriweb på Instagram.

Matrettene er lekkert fotografert av Dreyer Hensley Studios og de friske treningsøvelsene er fotografert av Rolf-Ørjan Høgset.

Medlemsvurdering:
bruker den ver dag :D utrolig mye gode middags tips og deserer og ikke minst kostholds plan og trenings program :D håper det kan komme flere av denne type boken :)

siri

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
144
ISBN
9788202494162
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

s
siri – 06.10.2016

– bruker den ver dag :D utrolig mye gode middags tips og deserer og ikke minst kostholds plan og trenings program :D håper det kan komme flere av denne type boken :)

s
siri – 22.09.2016

– alt innen kost holds plan og trenings programmer og oppskrifter på sunne retter :) er en bok jeg anbefaller folk som vil ha et sunnere liv eller trenger hjelp med trenings mat og lese :)

B
Bente Marie Dahle – 01.06.2016

– Dattra fikk den i gave 😀å digge den vældig ☺bruke den næsten vær dag ☺

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sunnere livsstil med Kristine Weber:

Yngre
Ny!

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv