Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Løp som en jente

en humoristisk og inspirerende bok om å fullføre maraton

For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
For Alexandra handler den første løpeturen om å klare å nå frem til nærmeste lyktestolpe, og til tross for en mislykket start, ender hun opp med å løpe fem maraton! Her skriver hun like ærlig, personlig og humoristisk om alt fra sin dissende rumpe til sin euforiske glede over nytt løpeutstyr. Dette er en historie om hvordan du selv kan forelske deg i løping, og oppleve den samme barnslige gleden over å bevege kroppen som forfatteren gjør. Alle kan nemlig løpe, bare man gjør det riktig. Og her får du nyttige tips om utstyr, skadeforebygging og forberedelser til maraton.

Boken er godt skrevet, og såpass ærlig og selvironisk at de fleste vil kjenne seg igjen. Og innholdet er like relevant for nybegynnere så vel som for erfarne løpere.

Dette er en kjærlighetserklæring til løping og en underholdende, engasjerende og inspirerende bok som vil få deg til å lengte etter en løpetur.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202445775
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Running like a girl

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Løp som en jente:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv