Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Trenerveilederen

en innføring

En trenerveileder står i sentrum som en strategisk ressursperson, med ansvar for å koordinere, utvikle og rekruttere trenere til klubben og idrettslaget. Trenerveilederen - En innføring tar leserne gjennom ulike aspekter av trenerveiledning og belyser nøkkelfaktorene for å lykkes som "trenernes trener". Les mer

299,-
Paperback
Ventes til lager 04.09.2024
En trenerveileder står i sentrum som en strategisk ressursperson, med ansvar for å koordinere, utvikle og rekruttere trenere til klubben og idrettslaget. Trenerveilederen - En innføring tar leserne gjennom ulike aspekter av trenerveiledning og belyser nøkkelfaktorene for å lykkes som "trenernes trener". Gjennom inngående analyser av faglig utvikling, pedagogiske ferdigheter og mentorskap, gir forfatteren et helhetlig bilde av den komplekse rollen en trenerveileder innehar.
Boken går også inn på viktige aspekter ved personlig utvikling for trenere, med fokus på lederegenskaper, kommunikasjon, konflikthåndtering og stressmestring. Med eksempler, case og praktiske råd blir leserne veiledet gjennom utfordringer og muligheter knyttet til praktisk veiledning. Boken diskuterer også hvordan trenerveiledning kan bidra til å skape en kultur for kontinuerlig læring og forbedring i klubben. Gjennom å heve nivået av kompetanse og profesjonalitet blant trenere, ikke bare påvirker trenerveiledning utviklingen av utøvere, men representerer også en klok investering i hele organisasjonens langsiktige suksess og prestasjoner.
Enten du selv er idrettsstudent, trenerveileder, leder i et idrettslag som søker fornyet innsikt eller en foreleser som ønsker en solid ressurs for undervisning, er denne boken et godt verktøy som balanserer teori og praksis, og som vil inspirere til god trenerveiledning.
Gry Anita Lunde er førstelektor og studieprogramansvarlig for Bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen ved Høgskolen i Innlandet, avd. Elverum. I tillegg til å være kursutvikler og kursholder for veiledere, har hun dessuten mer enn 30 års erfaring som trener.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245048247
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Trenerveilederen

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Trenerveilederen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv