Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den felleskulturelle skolen

I denne tredje, reviderte utgaven er det foretatt en generell faglig oppgradering med referanse til nyere forskning på det flerkulturelle feltet.
Forfatteren beskriver hvordan det flerkulturelle perspektivet blir en selvfølgelig del av lærernes pedagogiske og didaktiske arbeid. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I denne tredje, reviderte utgaven er det foretatt en generell faglig oppgradering med referanse til nyere forskning på det flerkulturelle feltet.
Forfatteren beskriver hvordan det flerkulturelle perspektivet blir en selvfølgelig del av lærernes pedagogiske og didaktiske arbeid. Områder som blir tatt spesielt opp er internasjonalisering av opplæringen, antirasistisk arbeid og samarbeid mellom skole og hjem. Boka tar også opp den tospråklige opplæringen(inkludert særskilt norskopplæring), organisering av opplæringen og sentrale temaer for skoleledere.
Boka inkluderer også endringer i lov- og regelverk som innebærer nye føringer for opplæringen. I tillegg er framstillingen supplert med flere eksempler på god praksis, som er hentet fra grunnskoler i Norge, Sverige og Danmark.
Boka henvender seg til lærerstudenter, lærere, skoleledere, ansatte i PPT og andre som er opptatt av skolen i det flerkulturelle Norge.

An-Magritt Hauge er førsteamanuensis og leder ved Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
316
ISBN
9788215023168
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den felleskulturelle skolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-

Sapiens

Yuval Noah Harari
Innbundet 
409,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv