Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Våre evnerike barn

en utfordring for skolen

«Hvorfor bør vi satse mer på opplæringen av de evnerike?»

I likhet med alle andre barn har de evnerike barna krav på en opplæring som er tilpasset deres evner, anlegg og forutsetninger (se opplæringslovens § 1-3). Les mer

469,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
«Hvorfor bør vi satse mer på opplæringen av de evnerike?»

I likhet med alle andre barn har de evnerike barna krav på en opplæring som er tilpasset deres evner, anlegg og forutsetninger (se opplæringslovens § 1-3). De har, som alle andre, rett til et verdig liv, hvor de kan utvikle seg i henhold til sitt potensial. Opplæring er en viktig menneskerettighet.

Hensikten med Våre evnerike barn er på den ene siden å gi studenter og lærere en mer systematisk innsikt i og kunnskap om hva som karakteriserer evnerike og talentfulle barn. På den andre siden fokuseres det på de spesielle oppgaver og utfordringer som skolen står overfor i undervisningen av disse barna. Diverse undervisningsstrategier vil bli diskutert. Samtidig blir viktigheten av skole-hjem-samarbeid belyst, samt hvilke strategier den norske skolen bør implementere for å møte behovene til disse barna.

Medlemsvurdering:
Det har vært et et savn for mange at temaet "evnerike elever" ikke har vært behandlet i en norsk fagbok. Kjell Skogen og Ella Cosmovici Idsøe gir en analyse av hvorfor temaet har vært så betent i norsk pedagogisk praksis, de gir en god oversikt over hva som kjennetegner disse elevene, og gir et innblikk i hvordan norsk skole kan arbeide med temaet videre. Denne boken burde være pensum for alle som har sitt virke med eller for norske skolebarn generelt, og i lærerutdanningen spesielt!

Pedagogikkstudent

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
162
ISBN
9788276348958
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

P
Pedagogikkstudent – 08.02.2012

– Det har vært et et savn for mange at temaet "evnerike elever" ikke har vært behandlet i en norsk fagbok. Kjell Skogen og Ella Cosmovici Idsøe gir en analyse av hvorfor temaet har vært så betent i norsk pedagogisk praksis, de gir en god oversikt over hva som kjennetegner disse elevene, og gir et innblikk i hvordan norsk skole kan arbeide med temaet videre. Denne boken burde være pensum for alle som har sitt virke med eller for norske skolebarn generelt, og i lærerutdanningen spesielt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våre evnerike barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Herman

Herman Flesvig
Innbundet 
318,- 349,-

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv