BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barnesamtaler

det anerkjennende samværet og samtalens betydning for barn med samspillsvansker

Hvordan kan vi bli bedre til å snakke med barn, ikke bare til dem?

Mange barn og unge strever med tanker og forestillinger knyttet til begivenheter i familien, i barnehagen eller skolen. Nyheter fra det store verdenssamfunnet kan også virke overveldende. Les mer

539,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hvordan kan vi bli bedre til å snakke med barn, ikke bare til dem?

Mange barn og unge strever med tanker og forestillinger knyttet til begivenheter i familien, i barnehagen eller skolen. Nyheter fra det store verdenssamfunnet kan også virke overveldende. Noen reagerer med redsel, frykt og utrygghet og kompenserer sine følelser med å utvikle en atferd som oppfattes som krevende og problematisk. Vi kaller dem ofte «atferdsvanskelige», der de opponerer, protesterer, argumenterer og bryter grenser. Felles for disse barna er at de trenger voksne som ser dem og er gode samtalepartnere, og som kan hjelpe dem til å uttrykke og forstå seg selv bedre.

Hvordan kan vi så i samhandling med barnet finne nøkkelen til deres ressurser og samarbeidsvilje? Kinge har arbeidet med barn og unge med spesielle behov i mange år, og har gjort seg viktige erfaringer med systematisk bruk av samtaler. I boken gir hun en praktisk og metodisk fremstilling av hvordan man kan komme i gang med og gjennomføre barnesamtaler. Hun argumenterer sterkt for at det er viktig å hjelpe barna så tidlig som mulig for å hindre at de utvikler større vansker. Boken inneholder mange nyttige beskrivelser av barns tanker og hvordan de selv opplever sin situasjon.

Dette er den andre utgaven av Barnesamtaler.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
291
ISBN
9788205473881
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Barnesamtaler
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnesamtaler:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Memoria
249,-

Memoria

David Lagercrantz
Innbundet 
249,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv