Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Det stille atferdsproblemet

innagerende atferd i barnehage og skole

Denne boken retter søkelyset mot barn og unge som viser en innagerende atferd i barnehage og skole. De barna som ofte blir borte i en hektisk hverdag i barnehage og skole, og som noen ganger kan være litt for lett å gå forbi. Les mer

379,-
Ventes til lager 11.06.2024
Denne boken retter søkelyset mot barn og unge som viser en innagerende atferd i barnehage og skole. De barna som ofte blir borte i en hektisk hverdag i barnehage og skole, og som noen ganger kan være litt for lett å gå forbi. Bakgrunnen for boken er et doktorgradsarbeid der blant annet barn og unges stemme har en sentral plass for å forstå innagerende atferd enda bedre.
I andre utgaven av boken er ny forskningsbasert kunnskap anvendt opp mot konkrete tiltak i barnehage og skole. I tillegg er fokuset i enda større grad rettet mot hvordan en kan forstå og handle i møte med den innagerende atferden og legge til rette for trygge og gode barnehage- og skolemiljøer.
Ingrid Lund er professor i spesialpedagogikk ved Universitetet i Agder og har bred erfaring fra barnehage, skole og barne- og ungdomspsykiatrien.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788245047547
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Det stille atferdsproblemet

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det stille atferdsproblemet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv