Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Med åpne øyne

observasjon og tiltak i skolens arbeid med problematferd

Hva gjør vi når kjeft ikke hjelper? Med åpne øyne handler om de krevende møtene mellom elever og lærere i skolen, og om de konstruktive mulighetene man har i møte med problematferd. Når voksne blir oppgitt over barn og unge, er kjeft en vanlig reaksjon. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hva gjør vi når kjeft ikke hjelper? Med åpne øyne handler om de krevende møtene mellom elever og lærere i skolen, og om de konstruktive mulighetene man har i møte med problematferd. Når voksne blir oppgitt over barn og unge, er kjeft en vanlig reaksjon. Forfatteren forteller om hva vi kan gjøre istedenfor å kjefte. Hun beskriver konkrete forslag og presenterer ulike tiltak som kan bidra til å redusere den negative atferden hos enkeltelever og i klasser.

Hilde Larsen Damsgaard viser hvordan man kan ta i bruk observasjon som et hjelpemiddel til å innhente og bearbeide informasjon. Hun tar også opp tema som skoleutvikling og analyse av skolens virksomhet. Det aller sterkeste kortet vi som voksne har, er å møte elevene med respekt for deres egenart, også når den ikke bekommer oss vel. Det forutsetter at vi er villige til å utsette både oss selv og skolesystemet for et kritisk blikk.

Hilde Larsen Damsgaard har embetseksamen i spesialpedagogikk. Hun har lang erfaring med forskning, skoleutvikling, foredragsvirksomhet og veiledning innenfor området atferdsvansker.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
248
ISBN
9788202230005
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2003
Originaltittel
Med åpne øyne
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med åpne øyne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv