Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Varig atferdsendring hos barn

krever varig atferdsendring hos voksne

Varig atferdsendring hos barn - krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2013. Les mer

475,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Varig atferdsendring hos barn - krever varig atferdsendring hos voksne tilbyr en praktisk tilnærming til arbeid med atferdsvansker hos barn.Denne e-boken tilsvarer 1. trykte utgave fra 2013.

Hanne Holland beskriver en ti-trinns modell for målrettet arbeid med konkrete problemstillinger. Forfatteren vektlegger betydningen av at voksne kommuniserer og samhandler godt med barn, at de har kunnskap om det de driver med, og reflekterer over hvorfor de gjør som de gjør. Barn med atferdsvansker har behov for å møte bevisste voksne.

Boka bygger på systemteori og er inspirert av evidensbaserte metoder somMST(Multisystemisk terapi),PMTO(Parent Management Training) og De utrolige årene (Webster-Stratton). Den retter seg primært mot pedagoger og spesialpedagoger i barnehagen samt ansatte i barnevern og PPT.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205570269
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Varig atferdsendring hos barn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv