Hverdagslivets aktiviteter i et førlighetsperspektiv - Magnar Storliløkken

Hverdagslivets aktiviteter i et førlighetsperspektiv

ADL-opplæring av barn, unge og voksne med synshemming

; Bengt Elmerskog ; Harald Martinsen ; Jan Magne Tellevik ; Tambertun kompetansesenter (Utgiver) ; Anne L. Engh (Illustratør) ; Ada Blomsø (Illustratør) ; Bertil Sletta (Illustratør)

Målsettingen med denne boken er å sette søkelyset på hverdagslivets utfordringer og ADL - opplæring for barn, ungdommer og voksne som er synshemmet. Å kunne ta vare på seg selv er en forutsetning for et rikt og selvstendig liv. Les mer
Vår pris
439,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 439,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Målsettingen med denne boken er å sette søkelyset på hverdagslivets utfordringer og ADL - opplæring for barn, ungdommer og voksne som er synshemmet. Å kunne ta vare på seg selv er en forutsetning for et rikt og selvstendig liv. Aktiviteter og ADL-ferdigheter er viktige verktøy for å nå dette målet.
Boken gir eksempler på ulike tiltak og tjenester, og hvordan de best kan samordnes når opplæringen skal tilrettelegges individuelt. Forfatterne beskriver hvordan man kan kvalitetssikre opplæringsmål og tiltak, slik at de oppleves som funksjonelle og nyttige for den som skal lære ulike ADL-ferdigheter.
Boken henvender seg til foreldre/foresatte, ungdommer og voksne som selv er synshemmet, ansatte i boliger tilrettelagt for mennesker med funksjonshemning, assistenter og lærere i barnehage og skole, og studenter som tar studier innen pedagogikk, helsefag og sosialt arbeid.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Tapir akademisk forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 222
ISBN: 9788251924962
Utgave: 1. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger