Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Didaktisk arbeid

Denne boka gir en innføring i didaktisk teori og praksis og er et redskap for å utvikle seg som lærer.
Forfatterne retter oppmerksomheten mot opplæring i dagens samfunn. Boka er forskningsbasert, og forfatterne viser hvordan innsikt om læring inngår som et grunnlag i planlegging og gjennomføring av undervisning. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boka gir en innføring i didaktisk teori og praksis og er et redskap for å utvikle seg som lærer.
Forfatterne retter oppmerksomheten mot opplæring i dagens samfunn. Boka er forskningsbasert, og forfatterne viser hvordan innsikt om læring inngår som et grunnlag i planlegging og gjennomføring av undervisning. Oppbyggingen av boka bidrar til at leseren utvikler kunnskap om hvordan didaktikken kan bli praktisk anvendbar i utforming av opplæring. Dette dreier seg også om å analysere og reflektere over undervisning og læring for å utvikle praksis.

I denne fjerde utgaven av Didaktisk arbeid er alle kapitler revidert og oppdatert i tråd med gjeldende utdanningspolitiske føringer og nyere forskning og teoriutvikling.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
195
ISBN
9788205535879
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

L
Lærerstudent – 25.08.2008

– Dette er en kortfattet bok som tar for seg mange aspekter innenfor området didaktikk, men som likevel behandler de mange temaene på en god og lettforståelig måte. Først og fremst diskuterer forfatterne hva didaktikk er, og de går også nærmere inn på underbegrep som fagdidaktikk og yrkesdidaktikk. Videre tar de for seg flere syn på læring og ulike læringsteorier, planlegging av undervisning og læreplanarbeid. Boka gir for øvrig en god innsikt i den nye læreplanen i forbindelse med Kunnskapsløftet-reformen. Dette er altså ei bok som tar for seg flere av de temaene som er viktige for lærere og lærerstudenter, og som i mine øyne også behandler disse temaene på en minst like god måte som andre langt mer omfattende lærebøker.

u
ungdomsskole-lærer – 28.10.2004

– Denne boken anbefaler jeg! Boken er godt strukturert og gir deg en oversikt over ulike pedagogiske grunnsyn og om hvordan læring skjer. Dette er noe som i flere andre pedagogikk-bøker er rotete fremstilt (fordi det er et stort og vanskelig tema), men Lyngsnes og Rismark klarer å vise deg vei gjennom fag-jungelen! Boken går også inn på lærerplaner og hvordan man som lærer forholder seg til disse. Det har mange gode og levende eksempler i boka både fra grunnskole og fra videregående og dette gjør stoffet lettere å få tak i. Dette er nyttig lesestoff, ikke bare for studenten, men også for lærere som har jobbet noen år.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Didaktisk arbeid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv