Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Elevmedvirkning i praksis

I en travel skolehverdag er det lett at elevmedvirkning blir noe som bare blir stående i skolens planer, og at det oppstår en kløft mellom det som er ønskelig og det som faktisk skjer i praksis. Dermed opplever kanskje elevene at de ikke har noen reell innflytelse på skolen og undervisningen. Les mer

475,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
I en travel skolehverdag er det lett at elevmedvirkning blir noe som bare blir stående i skolens planer, og at det oppstår en kløft mellom det som er ønskelig og det som faktisk skjer i praksis. Dermed opplever kanskje elevene at de ikke har noen reell innflytelse på skolen og undervisningen.
Å involvere elevene blir et viktig prinsipp framover, og vi må tenke bredere enn bare elevrådsarbeid og elevinvolvering i friminuttsaktiviteter.
Elevmedvirkning betyr ikke bare at elevene kan si sin mening, men også at de har rett til å medvirke og å kunne påvirke det som angår dem på skolen.
Hvordan få dette til i praksis? Denne boka vil på en lettfattelig måte presentere ulike aktiviteter og tips som lærere kan bruke for å legge til rette for elevmedvirkning i klassen, og dermed sørge for at eleven får delta i beslutninger som gjelder egen faglig og sosial læring.

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
120
ISBN
9788249221974
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
30 x 21 cm
Serie
Håndbok for læreren

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Elevmedvirkning i praksis:

Se flere

Logg inn

Handlekurv