Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Fem veier til elevengasjement

følg ledetrådene til læring og mestring

Fem veier til elevengasjement handler om hvordan lærere kan hjelpe elever til å lykkes med egen læring. Forfatterne vil vise hvordan vi kan bevege oss bort fra en standardisert undervisningsform til en mer holistisk, personlig og inkluderende skole. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Fem veier til elevengasjement handler om hvordan lærere kan hjelpe elever til å lykkes med egen læring. Forfatterne vil vise hvordan vi kan bevege oss bort fra en standardisert undervisningsform til en mer holistisk, personlig og inkluderende skole. Med utgangspunkt i psykologisk og sosiologisk teori, og ved bruk av inspirerende eksempler fra egen forskning, dekker Dennis Shirley og Andy Hargreaves' bok mange perspektiver på engasjement. Forfatterne presenterer praktiske tilnærminger til klasseromsundervisning, skolelederskap og utdanningspolitikk.

Gjennom boken vil leserne:

utvikle en forståelse av at engasjement kan være kilde til en ny epoke innen skole og utdanning. lære om viktige psykologiske og sosiologiske teorier om engasjement og motivasjon. kunne vurdere vanlige misforståelser om engasjement. forstå hva mangel på engasjement er, og hvorfor enkelte klasseromsstrukturer ikke klarer å engasjere elevene. få innsikt i fem veier til engasjement som hjelper elevene med læring og mestring.Kjerstin Owren, mobbeombudet i Oslo, har skrevet et norsk forord.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788202729806
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Five paths of student engagement
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fem veier til elevengasjement:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Eragon

Christopher Paolini
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv