Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Parentesmetoden

tenke- og handlestrategier mot mobbing

Hvordan kan vi rette oppmerksomheten mot de sosiale prosessene i klassen som bidrar til utstøting og mobbing av enkeltelever?

Boken inneholder forslag til fellesskapende tiltak spesielt rettet mot de elevene som er ekskludert fra klassens vi, eller de som er så redde for å bli mobbet at de tilpasser seg eller trekker seg tilbake. Les mer

329,-
Paperback
Ventes til lager
Hvordan kan vi rette oppmerksomheten mot de sosiale prosessene i klassen som bidrar til utstøting og mobbing av enkeltelever?

Boken inneholder forslag til fellesskapende tiltak spesielt rettet mot de elevene som er ekskludert fra klassens vi, eller de som er så redde for å bli mobbet at de tilpasser seg eller trekker seg tilbake. Håpet er at alle elevene i klassen profitterer på at det arbeides med klassens felles liv. Formålet med boken er å tilby veier til et skoleliv uten isolasjon, uten sosial utstøtelse og uten andre forhold som truer elevers livsmestring.

Metoden bygger på praksiserfaringer og forskning om skoleklassekultur og mobbing. Den er utformet for å støtte tanker, dialoger og praksis i lokale lærergrupper som ønsker å la seg inspirere av strategier som bidrar til å styrke hele klassens sosial liv.

Detaljer

Forlag
Kommuneforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
97
ISBN
9788244624176
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Parentesmetoden
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Parentesmetoden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv