Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Broen til fagspråket

32 ideer som styrker språket i alle fag

Broen til fagspråket har konkrete ideer og verktøy til faglærere som ønsker å gi elevene en språkutviklende undervisning. Boken bygger på en helhetlig tilnærming til utvikling av språk i skolens fag, med særlig blikk for elever med et annet morsmål enn norsk. Les mer

329,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Broen til fagspråket har konkrete ideer og verktøy til faglærere som ønsker å gi elevene en språkutviklende undervisning. Boken bygger på en helhetlig tilnærming til utvikling av språk i skolens fag, med særlig blikk for elever med et annet morsmål enn norsk.

Leseren får en meny med konkrete forslag til undervisningsaktiviteter, maler og elevark samt forklaring på hvordan de ulike aktivitetene kan gjennomføres. Boken inneholder også en modell - bromodellen - som hjelp til å designe en språkutviklende undervisning. Bromodellen bevisstgjør læreren på hva de enkelte aktivitetene kan bidra til og når det passer å bruke dem for å fremme elevenes språkutvikling og læring. Leseren får også verktøy til å synliggjøre det språket som det er relevant å fokusere på og arbeide med - inkludert «språklupen» og tankekart.

Broen til fagspråket retter seg spesielt mot kommende og nåværende lærere, som kan bruke bromodellen som støtte til planlegging og refleksjon - og boken som håndbok og idébank i hverdagen.

Materiellet i boken kan hentes, redigeres og skrives ut fra fanen "tilleggsmateriell" på denne siden.

Boken er oversatt fra dansk og tilpasset norsk skole og norsk læreplan.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
158
ISBN
9788202687311
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Broen til fagsproget
Format
25 x 20 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Broen til fagspråket:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv