Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Cooperative learning

undervisning med samarbeidsstrukturer : 20 strukturer til bruk i alle skolefag

Cooperative Learning er et banebrytende og intelligent svar på mange av de utfordringene skolen står overfor i dag, og endelig finnes den på norsk!
Ved å bruke Cooperative Learning-strukturer sikrer du et høyt faglig utbytte, aktiv deltakelse fra samtlige elever, differensiert undervisning og styrking av sosiale og personlige kompetanser. Les mer

535,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Cooperative Learning er et banebrytende og intelligent svar på mange av de utfordringene skolen står overfor i dag, og endelig finnes den på norsk!
Ved å bruke Cooperative Learning-strukturer sikrer du et høyt faglig utbytte, aktiv deltakelse fra samtlige elever, differensiert undervisning og styrking av sosiale og personlige kompetanser. Alt dette i et arbeidsmiljø som er stimulerende for både elever og lærere. Det er lett å bruke, det er morsomt og ikke minst, det virker!
Cooperative Learning- strukturene er bygget på flere årtiers forskning og brukes av stadig flere lærere, skoler og kommuner - rett og slett fordi de merker at dette er en undervisningspraksis som kan ta skolen inn i det 21. århundret, hvor kompetanse i samarbeid, problemløsning og evne til å utvikle seg sammen med andre blir stadig mer etterspurt. -Dette er virkelig trening i livsmestring!
Cooperative Learning kan brukes på alle trinn og i alle fag, og dessuten alle andre steder hvor elever, studenter, medarbeidere eller ledere inngår i læringsprosesser.

Detaljer

Forlag
GAN Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
87
ISBN
9788249219179
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Cooperative learning, undervisning med samarbejdsstrukturer
Format
29 x 21 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cooperative learning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Norge
249,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
249,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv