Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Den inkluderende fellesskolen

læringskraft for elever og lærere?

Hvordan utvikle lærerens kompetanse

Et viktig utdanningspolitisk mål, er at skolen skal inkludere alle barn og unge. Det innebærer at lærerne må legge til rette for relevante læringsmuligheter for elevene. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Hvordan utvikle lærerens kompetanse

Et viktig utdanningspolitisk mål, er at skolen skal inkludere alle barn og unge. Det innebærer at lærerne må legge til rette for relevante læringsmuligheter for elevene. Halvor Bjørnsrud drøfter innsiktsfullt hva dette innebærer i dagens skole, og han trekker de nære historiske linjene.

Drøftingene er knyttet til hvordan en kan fremme meningsfylt læring i kunnskapssamfunnet. Et annet viktig tema er hvordan en kan arbeide for å utvikle lærernes kompetanse til å gi elevene et godt opplæringstilbud. Forfatteren viser leseren betydningen av å være opptatt av en inkluderende fellesskole. Samtidig drøfter han viktige utfordringer disse idealene møter i dagens skole.

Boka henvender seg til forskere, skoleledere, lærere og studenter i lærerutdanning og annen pedagogisk utdanning.Innholdsfortegnelse og forord(pdf, 11,54 MB)

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
153
ISBN
9788205462779
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
22 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den inkluderende fellesskolen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv