Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Eleven i fokus

observasjonsarbeid i skolen

Eleven i fokus tar for seg grunnleggende sider ved det å drive med pedagogisk observasjon i skolen. Boka går systematisk gjennom sentrale observasjonsmetoder som vil være aktuelle for arbeidet i skolen og beskriver hvordan man kan gå frem når man observerer den enkelte elev i ulike sammenhenger, både individuelt og i sosialt samspill med andre. Les mer

409,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Eleven i fokus tar for seg grunnleggende sider ved det å drive med pedagogisk observasjon i skolen. Boka går systematisk gjennom sentrale observasjonsmetoder som vil være aktuelle for arbeidet i skolen og beskriver hvordan man kan gå frem når man observerer den enkelte elev i ulike sammenhenger, både individuelt og i sosialt samspill med andre.

Ved hjelp av konkrete og praktiske eksempler tar boka opp hvordan metodene kan brukes i undervisningen og ellers i det daglige arbeidet i skolen. Den tar også for seg observasjon som ledd i spesialpedagogisk arbeid, og som grunnlag for utarbeidelse og gjennomføring av arbeid med elever som har spesielle behov.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
138
ISBN
9788202406516
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Eleven i fokus
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eleven i fokus:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Jonas
-25 %

Jonas

Jens Bjørneboe
Paperback 
134,- 179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv