Eleven i fokus

observasjonsarbeid i skolen

; Roar Huseby ; Eirek Engmark (Illustratør)

Eleven i fokus tar for seg grunnleggende sider ved det å drive med pedagogisk observasjon i skolen. Boka går systematisk gjennom sentrale observasjonsmetoder som vil være aktuelle for arbeidet i skolen og beskriver hvordan man kan gå frem når man observerer den enkelte elev i ulike sammenhenger, både individuelt og i sosialt samspill med andre. Les mer
Vår pris
339,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Vår pris: 339,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Eleven i fokus tar for seg grunnleggende sider ved det å drive med pedagogisk observasjon i skolen. Boka går systematisk gjennom sentrale observasjonsmetoder som vil være aktuelle for arbeidet i skolen og beskriver hvordan man kan gå frem når man observerer den enkelte elev i ulike sammenhenger, både individuelt og i sosialt samspill med andre.


Ved hjelp av konkrete og praktiske eksempler tar boka opp hvordan metodene kan brukes i undervisningen og ellers i det daglige arbeidet i skolen. Den tar også for seg observasjon som ledd i spesialpedagogisk arbeid, og som grunnlag for utarbeidelse og gjennomføring av arbeid med elever som har spesielle behov.

Fakta

Bla i boka