BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hvordan lære elevene å lære?

en håndbok i læringsstrategier

«Boka er spekket med forslag til elevoppgaver og måter å engasjere elevene på, og strekker seg over hele det 13-årige skoleløpet.»

Kirsten Flaten, Utdanningsnytt.no

I skolen skal elevene ikke bare lære fag, men også lære hvordan de lærer. I denne boka presenteres teori og forskning om det å lære å lære. Forfatteren viser at det ikke hjelper elevene bare å få en generell innføring i ulike læringsstrategier. Les mer

429,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
I skolen skal elevene ikke bare lære fag, men også lære hvordan de lærer. I denne boka presenteres teori og forskning om det å lære å lære. Forfatteren viser at det ikke hjelper elevene bare å få en generell innføring i ulike læringsstrategier. De må også få hjelp til å forstå når de bør bruke de enkelte strategiene, og at det å lære å tenke over hvordan de faktisk lærer er den aller viktigste læringsstrategien.

Boka består også av et repertoar av ulike læringsstrategier tilpasset ulike fag og trinn i skolen. Her er det strategier som vil hjelpe eleven til å huske bedre, organisere kunnskap bedre, utdype og utvide det de allerede har lært, og altså strategier hvor elevene kan overvåke egen læring, det vil si de metakognitive strategiene.

Boka er ment som en inspirasjon til lærere og lærerstudenter slik at de får gode ideer og motivasjon til å skape interessant undervisning som styrker elevenes læringsresultater.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
232
ISBN
9788202470661
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Hvordan lære elevene å lære?
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Anmeldelser

«Boka er spekket med forslag til elevoppgaver og måter å engasjere elevene på, og strekker seg over hele det 13-årige skoleløpet.»

Kirsten Flaten, Utdanningsnytt.no

«Dette er en grunnleggende innføring i læringsstrategier, men også en bok man kan vende tilbake til og bruke i egen undervisningsplanlegging. Her er det drøssevis med konkrete strategier å velge mellom; noen er velkjente, mens andre gir inspirasjon til å prøve ut nye strategier. Dette gjør boka «brukandes» for veldig mange.»

Anne Rita Feet, Bedre Skole nr. 1/2021

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan lære elevene å lære?:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-
 
Valravn
Ny!

Valravn

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Innbundet 
449,-
 
Villdyr
169,-

Villdyr

Håkon Marcus
Innbundet 
169,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv