Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Improvisasjon i klasserommet

frigjør superkraften

Dette er en innføringsbok i improvisasjonskompetanse for lærere og lærerstudenter.

Boken presenterer ulike perspektiver på improvisasjonsbegrepet, med vekt på impulser fra improvisert teater. Gjennom teori og øvelser viser Moltubak hvordan læreren kan utvikle et improviserende tankesett og handlingsmønster. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Dette er en innføringsbok i improvisasjonskompetanse for lærere og lærerstudenter.

Boken presenterer ulike perspektiver på improvisasjonsbegrepet, med vekt på impulser fra improvisert teater. Gjennom teori og øvelser viser Moltubak hvordan læreren kan utvikle et improviserende tankesett og handlingsmønster. Slik blir læreren bedre rustet til å håndtere komplekse og uforutsigbare undervisningssituasjoner. Forfatteren viser også hvordan øvelser fra teaterimprovisasjon kan brukes som verktøy for å bygge selvtillit og lærevilje i den enkelte elev og kan skape et trygt og inkluderende klassemiljø.

«I boka presenterer Moltubak ulike perspektiver på improvisasjonsbegrepet. Gjennom teori og en god beskrivelse av ulike øvelser viser han hvordan læreren kan utvikle et improviserende tankesett og handlingsmønster [...]. Les boka! Jeg er ikke i tvil om at det vil føre til en positiv opplevelse.» Geir Martinussen i Utdanning nr. 6-20.

«Interessant, originalt og trolig meget treffende knytter Moltubak utviklingen av lærerautoritet til det å ta hensyn til og å utnytte muligheten som oppstår når noe uventet skjer [...]. Et sjeldent verdifullt bidrag til alle lærere som tar klasseromsundervisning på alvor.» Hallvard Håstein i Bedre skole nr. 2-20.

«Dette er en viktig fagbok fordi den åpner opp for at det er mange måter å være lærer på. [...] [M]åten boka løfter fram en improviserende holdning på, [er] så prisverdig at det bør kvalifisere den til å bli pensum på alle lærerutdanninger.» Elin Lindberg i Prosa nr. 5-20.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
150
ISBN
9788215035154
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Improvisasjon i klasserommet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ute
Ny!

Ute

Einar Stenseng
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv