Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tid for tale

munnleg norsk i skolen

Tid for tale er ei innføringsbok i munnleg kommunikasjon i skolen, med hovudvekt på dei fire sjangrane "opplesing", "forteljing", tale" og "samtale". Med retorikken som teoretisk og didaktisk fundament, syner forfattaren korleis ein konkret kan arbeide med munnlege tekstar i norskfaget. Les mer

479,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Tid for tale er ei innføringsbok i munnleg kommunikasjon i skolen, med hovudvekt på dei fire sjangrane "opplesing", "forteljing", tale" og "samtale". Med retorikken som teoretisk og didaktisk fundament, syner forfattaren korleis ein konkret kan arbeide med munnlege tekstar i norskfaget.

Den nye utgåva av Tid for tale er gjennomrevidert i forhold til ny læreplan, med tettare innarbeidde analyseeksempel og med nyskrive innhald om vurdering av munnlege ferdigheiter. Boka passar til både teori- og tekstpensum i munnlegdelen av norsk i lærarutdanninga og til sjølvstudium for lærarar. Her finn ein praktiske tips, omgrepsforklaringar, ei rekkje arbeidsoppgåver og grundige opplegg for korleis ein kan vurdere ulike munnlege sjangrar.

Teksteksempla finst i lydform på ein CD med same tittel som boka - eit svært nyttig supplement for både studentar og lærarar. Klikk på lenka til høgre for å sjå og høyre korleis lydeksempla kan brukast saman med boka!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
183
ISBN
9788202269937
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Originaltittel
Tid for tale
Format
24 x 17 cm
Serie
Tid for tale. Bok og CD

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tid for tale:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv