Språklig mangfold og læring

didaktikk for flerspråklige klasserom

; Mette Elisabeth Nergård ; Finn Aarsæther

Denne boka gir læreren i det flerspråklige klasserommet en didaktisk håndsrekning i form av forskningsbasert kunnskap, inspirasjon og praktiske forslag. Denne vitenskapelige antologiengir læreren i det flerspråklige klasserommet en didaktisk håndsrekning i form av forskningsbasert kunnskap og metodiske forslag. Les mer
Vår pris: 479,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Denne boka gir læreren i det flerspråklige klasserommet en didaktisk håndsrekning i form av forskningsbasert kunnskap, inspirasjon og praktiske forslag. Denne vitenskapelige antologiengir læreren i det flerspråklige klasserommet en didaktisk håndsrekning i form av forskningsbasert kunnskap og metodiske forslag. Fokus er på norskfaget samt på digital kommunikasjon. Forfatterne viser blant annet hvordan arbeid med grammatikk og med skjønnlitteratur samt brukt av digitale verktøy kan øke læring i elevgrupper med språklig mangfold.
Forfatterne har lang erfaring fra arbeid i lærerutdanning og solid bakgrunn fra utviklingsarbeid og forskning på flerspråklighet og interkulturelle relasjoner.

Fakta