Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen

Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen gir et forskningsbasert grunnlag for hvordan du som lærer kan variere arbeidsformer for bedre læring i det digitale klasserommet. Denne andre utgaven har et nyskrevet kapittel om kunstig intelligens. Les mer

349,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen gir et forskningsbasert grunnlag for hvordan du som lærer kan variere arbeidsformer for bedre læring i det digitale klasserommet. Denne andre utgaven har et nyskrevet kapittel om kunstig intelligens. I tillegg er de øvrige kapitlene betydelig revidert ut fra oppdatert forskning knyttet til den digitale utviklingen i grunnopplæringen.
Basert på fire nye, norske forskningsprosjekter som Gilje enten har ledet eller deltatt i fra 2017 til 2023, peker også boken fremover mot de didaktiske utfordringene og mulighetene lærere har med kunstig intelligens for elevenes læring.
Øystein Gilje er professor i pedagogikk og faglig leder i FIKS ved Universitetet i Oslo. I forsknings- og innovasjonsprosjekter forsker han sammen med kollegaer og lærere på vurdering, læring, multimodalitet, digitalisering og kunstig intelligens.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
162
ISBN
9788245044805
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Læremidler og arbeidsformer i den digitale skolen:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv