Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Ny opplæringslov 2024

med forarbeider og lovspeil

Stortinget har vedtatt ny opplæringslov. Mange av reglene i dagens opplæringslov videreføres i den nye loven. I tillegg innføres det det nye regler og presiseringer, i alt 26 nye paragrafer. Denne boka er en hjelp for alle som skal sette seg inn i den nye loven. Les mer

449,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Stortinget har vedtatt ny opplæringslov. Mange av reglene i dagens opplæringslov videreføres i den nye loven. I tillegg innføres det det nye regler og presiseringer, i alt 26 nye paragrafer. Denne boka er en hjelp for alle som skal sette seg inn i den nye loven.
For å gjøre det enklere for deg å sette deg inn i den nye loven har vi laget et lovspeil som viser om denne paragrafen er ny, erstatter eller viderefører helt eller delvis paragrafer i opplæringsloven 1998 uthevet de nye paragrafene med fete typer lagt inn merknadene fra lovproposisjonen under hver paragraf lagt inn flertallsmerknader fra Utdannings- og forskningskomitéen under de paragrafene komitéen hadde merknader til Ny opplæringslov skal gjelde fra 1. august 2024.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
287
ISBN
9788245047073
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Ny opplæringslov 2024:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv