Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Niki de Saint Phalle

Niki de Saint Phalle (1930-2002) gjorde seg først bemerket på den internasjonale kunstscenen tidlig på 1960-tallet, og hun fortsatte å bryte ned konvensjoner både i kunsten og i samfunnet. Hennes lengsel etter frihet, måten hun utfordret de stereotypiske kvinnerollene på, hvordan hun brøt med estetiske normer og hvordan hun fremstilte seg selv og sin kunst - er alle høyst relevante i dag. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Niki de Saint Phalle (1930-2002) gjorde seg først bemerket på den internasjonale kunstscenen tidlig på 1960-tallet, og hun fortsatte å bryte ned konvensjoner både i kunsten og i samfunnet. Hennes lengsel etter frihet, måten hun utfordret de stereotypiske kvinnerollene på, hvordan hun brøt med estetiske normer og hvordan hun fremstilte seg selv og sin kunst - er alle høyst relevante i dag.

Saint Phalles kunst har hatt stor innflytelse internasjonalt og på tvers av generasjoner. Denne publikasjonen og utstillingen på Henie Onstad blir den første store presentasjonen av hennes arbeid for et norsk publikum. Boken inneholder nye tekster av Martine Hoff Jensen, Kimberly Lamm, Camille Morineau og Caroline Ugelstad, samt en tekst av Niki de Saint Phalle.

Detaljer

Forlag
Henie Onstad Art Centre
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
239
ISBN
9788282940382
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Niki de Saint Phalle
Format
30 x 23 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Niki de Saint Phalle:

Chagall

Illka Voermann
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv