Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Darwin på retur

den nye DNA-forskningen som utfordrer evolusjonsteorien

Nyere vitenskapelige funn motbeviser darwinismen og viser at en intelligent skaper er sannsynlig.
Biokjemikeren Michael Behe har blitt kalt «faren til Intelligent design» og er forfatteren av den banebrytende bestselgeren Darwin's Black Box. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Nyere vitenskapelige funn motbeviser darwinismen og viser at en intelligent skaper er sannsynlig.
Biokjemikeren Michael Behe har blitt kalt «faren til Intelligent design» og er forfatteren av den banebrytende bestselgeren Darwin's Black Box. Han utfordrer Darwins evolusjonsteori og argumenterer for at vitenskapen i seg selv viser at Intelligent design er en bedre forklaring på livets opprinnelse. I Darwin på retur presenterer Behe ny forskning og oppsiktsvekkende analyser av nydarwinistiske mekanismer som svekker teorien om evolusjon ytterligere.

Hvordan kan en mann stå opp mot en hel hær? Er det fordi han er temmelig forvirret eller passe gal? Eller kanskje har han noen meget kraftige våpen! Biologiprofessor Michael Behe er denne mannen. I boken Darwin på retur utfordrer han med blankpussede vitenskapelige våpen og argumenter den teorien som har blitt akseptert av nesten alle som den store sannhet, men som Behe påviser bare er en liten brikke i et mye større byggverk.

- Steinar Thorvaldsen, professor ved Universitetet i Tromsø

Mange biologer og vitenskapsmenn er i dag klar over at evolusjonslæren har store problemer med å forklare innovasjoner, hvordan både nye substanser og nytt liv kan bli til. Det har ført til at flere vitenskapsmenn i dag er på leting etter nye forklaringsmodeller. Denne boken er en nødvendig motgift mot de sekulære verdensbildene som preger hele den vestlige verden, og som i stor grad er påvirket av evolusjonstanken. Boken anbefales derfor for alle som ønsker å vite siste nytt fra naturvitenskapen. Jeg vil også anbefale den for alle som føler uro og er forvirret over alle forandringene i samtiden.

- Dr. med. Kjell Tveter, pensjonert kirurg og forfatter

Om forfatteren
Michael J. Behe er biokjemiker, forkjemper for intelligent design og forfatter av bøkene Darwin's Black Box og The Edge of Evolution. Han er professor i biokjemi ved Lehigh University og grunnleggende senior fellow ved Center for Science and Culture

Detaljer

Forlag
Ventura
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
313
ISBN
9788283650921
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Darwin devolves
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Darwin på retur:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv