Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En smal bro over avgrunnen

7. oktober, jødene og palestinerne, krigen og håpet

«Martin Krasnik har skrive ein viktig appell om gjensidig vilje til forståing, sjølvransaking og mot. Den fortener å bli lesen av mange.»

Tom Hetland, Stavanger Aftenblad

«Martin Krasnik har skrevet en fremragende bok om 7. oktober, jødene og palestinerne, krigen, fremtidshåpet og frykten som jøde i Danmark. Og han argumenterer overbevisende for det han mener må være veien ut av konflikt og krig. Les mer

379,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
«Martin Krasnik har skrevet en fremragende bok om 7. oktober, jødene og palestinerne, krigen, fremtidshåpet og frykten som jøde i Danmark. Og han argumenterer overbevisende for det han mener må være veien ut av konflikt og krig. [...] Boken er alt annet enn et partsinnlegg. Krasnik argumenterer overbevisende for at hvis de to folkene - jødene og palestinerne - ikke får en felles forståelse for hverandres historie og religion, vil vi aldri oppnå den tostatsløsningen han går helhjertet inn for.»
- Peter Lautrup-Larsen, Berlingske

«Mens vi andre prøver å forstå Midtøsten, bringer Martin Krasnik oss tett på krigen mellom Hamas og Israel i en gripende personlig beretning. Weekendavisens sjefredaktør er jøde, men den palestinske historien ligger så nær hans egen historie, og historien til han hans familie og det jødiske folk, at han har en dyp forståelse for palestinernes sorg og sinne. [...] Det er rett og slett en glimrende, nyansert, innsiktsfull, konsis og rørende bok Martin Krasnik har skrevet om det han selv kaller hundreårskrigen mellom Israel og Palestina.»
- David Trads, Jyllands-Posten

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
187
ISBN
9788282657419
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
En smal bro over avgrunnen
Format
21 x 14 cm

Anmeldelser

«Martin Krasnik har skrive ein viktig appell om gjensidig vilje til forståing, sjølvransaking og mot. Den fortener å bli lesen av mange.»

Tom Hetland, Stavanger Aftenblad

«Martin Krasnik har skrevet en veldig fin bok for alle de som vil bak slagordene, og forstå mer av konflikten [.] En smal bro over avgrunnen er en velskrevet, medrivende og skarp analyse.»

Erik Lunde, Vårt Land

«Det er rett og slett en glimrende, nyansert, innsiktsfull, konsis og rørende bok»

David Trads, Jyllands-Posten

«Martin Krasnik har skrevet en fremragende bok om 7. oktober, jødene og palestinerne, krigen, fremtidshåpet og frykten som jøde i Danmark. Og han argumenterer overbevisende for det han mener må være veien ut av konflikt og krig.»

Peter Lautrup-Larsen, Berlingske

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En smal bro over avgrunnen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv