Storkenes flukt - Walid Nabhan

Storkenes flukt

roman

; Kristina Quintano (Oversetter)

«Mens moren min presset meg ut og inn i verden, skjøv Israels lille hær tilbake tre store arabiske armeer mot det mest rungende tapet en hær noen gang hadde opplevd. Nøyaktig den timen, det minuttet, det sekundet som jeg trakk pusten for første gang for å fylle de skjøre lungene og brast i gråt, brast millioner av arabiske kvinner i gråt sammen med meg. Les mer
Vår pris
399,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 399,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

«Mens moren min presset meg ut og inn i verden, skjøv Israels lille hær tilbake tre store arabiske armeer mot det mest rungende tapet en hær noen gang hadde opplevd. Nøyaktig den timen, det minuttet, det sekundet som jeg trakk pusten for første gang for å fylle de skjøre lungene og brast i gråt, brast millioner av arabiske kvinner i gråt sammen med meg.»

I Storkenes flukt møter vi palestineren Nabil, som er født på samme dag som seksdagerskrigen bryter ut og som har levd hele sitt liv utenfor sitt eget hjemland. Romanen utspiller seg i Jordan, der Nabil vokste opp og hans far levde frem til sin død, og i Malta, der han som ung voksen forsøker å skape et nytt liv for seg selv. Livet hans er tett sammenvevd med historien til det palestinske folk og konfliktene i den arabiske verden, og for å forstå seg selv og finne sin plass i verden må han forsøke å forstå hva som gikk galt i Midtøsten.

Storkenes flukt er en roman om identitet og eksil, håpløshet og lengsel, men også om overlevelse og kjærlighet, sterke vennskapsbånd og mennesker som aldri slutter å kjempe. Stillhet og mysterier er viktige elementer i teksten, som beveger seg fra nådeløse beskrivelser av historiske hendelser til magisk realisme.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Solum Bokvennen
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 363
ISBN: 9788274888661
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: L-ezodu tac-cikonji
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger