Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En skikkelig digg kokebok 2

enda mer kjøttfri favorittmat

Nominert til Årets Kokebok 2020, og over 50.000 solgte! Fra storselgeren "En skikkelig digg kokebok" kommer nå oppfølgeren med enda mer kjøttfri favorittmat. Hele 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av oppskriftene og ingrediensene er enkle å få tak i. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Sendes innen 1 virkedag
Nominert til Årets Kokebok 2020, og over 50.000 solgte! Fra storselgeren "En skikkelig digg kokebok" kommer nå oppfølgeren med enda mer kjøttfri favorittmat. Hele 300 norske testfamilier har deltatt i utviklingen av oppskriftene og ingrediensene er enkle å få tak i. Alle rettene har et lavt klimaavtrykk, men det viktigste av alt er at dette er skikkelig digg, fargerik og næringsrik mat som passer for alle. I boken får du 99 oppskrifter på alt fra frokost og lunsjretter, til helgekos og søte gleder, men hovedfokuset er på middagsretter og hverdagsmat som tilberedes på kort tid. "En skikkelig digg kokebok 2" er stappfull av fristende oppskrifter som selv de mest kjøttglade vil elske. Vanlige ingredienser tilberedes på nye og spennende måter og blir til retter du ikke ante kunne smake så godt.

Forfatter Hanne-Lene Dahlgren er den tidligere Google-analytikeren som ble vegetarentusiast, og ga avkall på en lovende karriere for å satse alt på å spre sin matglede. Målet hennes er at kjøttforbruket skal ned 30% innen 2025. På den superpopulære instagramkontoen @hannelenesvegetar deler Hanne-Lene tips, oppskrifter og matinspirasjon. Som småbarnsmor lager hun også mat som passer for de alle minste, og dersom du eller noen i din familie ikke tåler gluten, har hun sørget for dere også. Alle oppskriftene er helt plantebaserte, men du kan selvsagt bruke meieriprodukter om du ønsker det.

Utdrag fra testfamilier:
"Alt i denne boken er nå min nye favorittmat, det smaker bedre enn alt jeg lager ellers. Ikke noe problem å redusere kjøttforbruket med disse fantastiske smakene."
"Denne oppskriften fikk mannen min til å ville ha akkurat det samme dagen etter, og han som alltid har sagt at han ikke liker vegetarmat."
"Har jeg klart å lage noe så godt av bare grønnsaker?! Denne boka burde finnes i alle hjem."

Medlemsvurdering:
Utrolig god bok, med mange deilige oppskrifter som ikke krever for mye tid eller mange "eksotiske" ingredienser.

Vibeke

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Entusiast forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
221
ISBN
9788269211306
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
26 x 20 cm
Nr
8175799
Serie
En skikkelig digg kokebok 2

Kunders vurdering

V
Vibeke – 12.01.2022

– Utrolig god bok, med mange deilige oppskrifter som ikke krever for mye tid eller mange "eksotiske" ingredienser.

T
Tone – 10.03.2021

– Mange spennende retter. Har bare fått testet noen hittil- og gleder meg til å forsøke flere!

A
Anita Fnugg – 12.01.2021

– Inspirerende, enkle og gode oppskrifter! De aller fleste rettene er også barnevennlige. Denne boken er et fint sted å starte om man vil begynne å spise mer plantebasert. Pluss at det står klimaavtrykket til hver rett😊 Løp og kjøp! Anbefales på det sterkeste!

m
mewosa – 09.12.2020

– Denne kokeboka har haugevis med nydelige retter. Du trenger ikke være vegetarianer for å digge denne! Alle blir begeistret for smakskombinasjonene på de rettene jeg har laget. Plantebasert mat kan virkelig være spennende!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En skikkelig digg kokebok 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De der
Ny!

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Handlekurv