Vegansk kjøkken
Tony Briscoe (Fotograf) Bente-Lill Øygard (Oversetter) Terje Øygard (Oversetter) Jane Hughes (Bidragsyter)
Et fullstendig plantebasert kosthold på sitt beste - fullt av farger og variasjoner.
Det er det vegansk matlaging dreier seg om, og her får du lære å lage spennende mat som ikke bare smaker godt, men som også er sunn! Enten du er veganer, vegetarianer eller bare vil prøve noe nytt, vil denne boka vise deg hvor variert et vegansk kosthold kan være.
Les mer
Det er det vegansk matlaging dreier seg om, og her får du lære å lage spennende mat som ikke bare smaker godt, men som også er sunn! Enten du er veganer, vegetarianer eller bare vil prøve noe nytt, vil denne boka vise deg hvor variert et vegansk kosthold kan være. Boka er inndelt i kapitlene Frokost, Lunsjretter og snacks, Hovedretter og Desserter og baking, og et register gjør det enkelt å finne fram.
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 128
- ISBN
- 9788231611493
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- The vegan kitchen
- Format
- 27 x 21 cm
- Serie
-
Love food