Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Verdens beste vegetarburgere

for alle som gjerne vil spise mer grønt

Vegetarburgere som har alt, lag på lag med nydelige smaker i perfekt harmoni!
Nina Olsson kan kunsten å skape uimotståelige vegetarburgere. I denne superlekre boken byr hun på burgere med smaker, ingredienser og teknikker inspirert av kjøkkener og tradisjoner fra hele verden. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Utsolgt
Vegetarburgere som har alt, lag på lag med nydelige smaker i perfekt harmoni!
Nina Olsson kan kunsten å skape uimotståelige vegetarburgere. I denne superlekre boken byr hun på burgere med smaker, ingredienser og teknikker inspirert av kjøkkener og tradisjoner fra hele verden. I tillegg inneholder boken rikelig med oppskrifter på ulike typer burgerbrød, tilbehør, sauser, pickles og dipper. Safranmajones, valnøttpesto, lime, grønnkål og harissa er bare noen av ingrediensene som kan løfte burgerne dine til himmelske høyder. Alle oppskriftene kan tilpasses etter hva man har hjemme. De kan enkelt gjøres veganske og glutenfrie. Burgerne og tilbehøret er lette å lage, sunne, vakre og fantastisk gode. Nina Olsson bor i Amsterdam og driver derfra vegetarbloggen nourishatelier.com. Ninas spennende komposisjoner, vakre fotografier og entusiasme for sunn mat inspirerer alle, uansett kjøkkenferdigheter, til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Nina omfavner den matfilosofien som legger vekt på at ethvert måltid skal være balansert og en fornøyelse.

Medlemsvurdering:
Favorittkokeboka hjemme hos oss for tiden. Aldri har vegetarburgere smakt bedre! I tillegg til burgere, er det oppskrifter på tilbehør som sauser, dipper, hjemmelaget ketchup, pickles og ulike typer burgerbrød. Anbefales!

Mia

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788293493174
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Veggie burger atelier
Format
26 x 21 cm

Bla i boka

Kunders vurdering

M
Mia – 27.03.2019

– Favorittkokeboka hjemme hos oss for tiden. Aldri har vegetarburgere smakt bedre! I tillegg til burgere, er det oppskrifter på tilbehør som sauser, dipper, hjemmelaget ketchup, pickles og ulike typer burgerbrød. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens beste vegetarburgere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv