En skikkelig digg kokebok

kjøttfri favorittmat

; Line Dammen (Fotograf)

Bestselgende kokebok nå i paperback.

Dette er en bok for deg som vil lage skikkelig digge kjøttfrie retter, som hele familien kan like. Bokens oppskrifter er testet og utviklet i samarbeid med over 50 norske familier, og kun retter med toppkarakter fra disse har kommet med i boken. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
75,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 174,-
Spar: 75,-

Veil. pris: 249,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Bestselgende kokebok nå i paperback.

Dette er en bok for deg som vil lage skikkelig digge kjøttfrie retter, som hele familien kan like. Bokens oppskrifter er testet og utviklet i samarbeid med over 50 norske familier, og kun retter med toppkarakter fra disse har kommet med i boken. Du får folkefavoritter som taco og lasagne, asiatiske klassikere som pad thai og grønn curry, samt raske pastaretter du kan nyte til hverdags. Dette er oppskrifter alle kan mestre med ingredienser du finner i vanlige matbutikker.
Alle ingrediensene får du lett tilgjengelig på mobilen i den digitale handelisten. Supersmart når du står og handler! Du finner handlelisten her.
Hanne-Lene Dahlgren debuterer som kokebokforfatter med denne boken. Hun er småbarnsmor og har fokus på enkel, næringsrik og digg kjøttfri mat, med masse matglede og farger.

Fakta