Maten er min medisin

ayurveda i kjøkkenet

; Charlotte Gawell (Illustratør) ; Eirik Myhr (Oversetter) ; Elin Qvik (Innledning) ; Malin Barrling (Innledning) ; Mia Elmlund (Innledning)

Maten er min medisin er en vegetarisk kokebok som baserer seg på den indiske helselæren og livsfilosofien ayurveda. Den velkjente ayurvedapraktiserende forfatteren Janesh Vaidya presenterer i 80 herlige og enestående oppskrifter klassikere så vel som nye retter. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Maten er min medisin er en vegetarisk kokebok som baserer seg på den indiske helselæren og livsfilosofien ayurveda. Den velkjente ayurvedapraktiserende forfatteren Janesh Vaidya presenterer i 80 herlige og enestående oppskrifter klassikere så vel som nye retter.

India møter nordiske tradisjoner i supper, salater, paier, gratenger, curryretter, biffer, raw food, desserter, mellommåltider, frokoster, smoothier, drikker og krydderblandinger. Alle oppskriftene er omsorgsfullt satt sammen av naturlige ingredienser for å oppnå bedre balanse i kroppen. Råvarer, ingredienser og tilberedningsmåter er tilpasset nordiske forhold.

Innen ayurveda handler det framfor alt om å spise i henhold til kroppstypen sin for å oppnå balanse i kroppen og på lengre sikt også i livet. Mange oppskrifter er komplettert med råd om hva vi skal unngå eller bytte ut dersom vi har bestemte problemer og spiser mat som kroppen vår kanskje ikke har godt av. I bokens kapitler er det oppskrifter som er merket med kroppstypene "VATA", "PITTA" og "KAPHA". Skjemaer og tabeller hjelper oss til å finne fram til hvilken kroppstype vi har.

Dersom vi bare følger måltidsprogrammet til Janes Vaidya gjennom fem trinn, vil vi kjenne oss friskere og sterkere allerede etter tre uker!

Fakta