Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Juss i veitrafikk og trafikkopplæring

med innføring i juridisk metode, forvaltningsrett, strafferett og bilansvaret

Denne boken inneholder en komplett oversikt over norsk veitrafikkrett samt en innføring i overordnet juridisk metode, forvaltningsrett, strafferett og bilansvaret. Boken er skrevet for å kunne fungere som pensumbok for studenter og som et oppslagsverk for fagfolk. Les mer

739,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Denne boken inneholder en komplett oversikt over norsk veitrafikkrett samt en innføring i overordnet juridisk metode, forvaltningsrett, strafferett og bilansvaret. Boken er skrevet for å kunne fungere som pensumbok for studenter og som et oppslagsverk for fagfolk. Det er en bok som er skrevet for å gjøre et komplekst regelverk oversiktlig for folk som skal bruke det i hverdagen, for kjørelærere, sjåfører og alle som jobber med forvaltningen av norske veier. Boken spenner fra veiskilt og blinklys til nye problemstillinger vedrørende elektriske sparkesykler og selvkjørende biler.

Roger Helde er førstelektor i juss og ledelsesfag ved Handelshøgskolen Nord universitet. Han har juridisk embetseksamen fra UiO, master i organisasjon og ledelse fra NTNU og er sertifisert metodeveileder Supplemental Instruction fra European Centre for SI-PASS, Lund University. Helde har over 25 års lederfaring fra offentlige og private organisasjoner, og har vært foreleser og veileder i juridiske fag ved flere universitet og høyskoler. Fra 2017 har han hatt ansvaret for Trafikk-juridiske fag ved Nord universitet og Trafikant- og kjøretøystudiet til Statens vegvesen. Samme år ble han engasjert av Store Norske leksikon som ansvarlig for fagområdet «Vegtrafikklovgivning», og oppnevnt av Kommunal- og moderniseringsdepartementet som leder av Husbankens Klagenemnd.

Her kan du lese et utdrag fra boken og se innholdsfortegnelsen.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
329
ISBN
9788245023084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
25 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Juss i veitrafikk og trafikkopplæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv