Video i praksis

om å samle inn og sette sammen videobilder på en noenlunde fornuftig måte : en bok for deg som vil bli flinkere til å fortelle med levende bilder

; Jarle Leirpoll (Illustratør)

«Slik bør alle lærebøker være. Østlendingen»

Riktig brukt kan selv et billig kamera gi deg en kvalitet som ligger tett opptil det som sendes på TV. Dessverre nøyer de fleste seg med å sette alle brytere i auto og trykke "record". Video i Praksis forteller deg om kameraets muligheter og svakheter, og lærer deg å utnytte kameraet maksimalt. Les mer
Vår pris
375,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 375,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Riktig brukt kan selv et billig kamera gi deg en kvalitet som ligger tett opptil det som sendes på TV. Dessverre nøyer de fleste seg med å sette alle brytere i auto og trykke "record". Video i Praksis forteller deg om kameraets muligheter og svakheter, og lærer deg å utnytte kameraet maksimalt. Du får også lære hvordan du kan redigere spennende historier med lyd og bilder. Proffenes teknikker og hemmeligheter forklares med praktiske eksempler.

Når du har lest om videoopptak og redigering i denne boka, og oppdager hvor lett og morsomt det er å lage filmer på PC-en din, vil du være et kvantesprang foran de fleste.

Video i Praksis er boka for deg som vil bli flinkere til å fortelle med levende bilder.

Høgskoler, folkehøgskoler og videregående skoler over hele landet br5uker boka i undervisningen innen mediefag, medieproduksjon, etc.

Les mer på http://leirpoll.com/vip/

Fakta

Hvordan lese denne e-boka?

Anmeldelser

«Slik bør alle lærebøker være. Østlendingen»

«Lærer du deg det som står i denne boka, blir du en ettertraktet programmaker. Trond Berg, Ut i naturen, NRK»

«En av elevene mine fant boken din, og etter 10 sekunders lesning ble jeg overbevist. Så langt har jeg måttet benytte flere bøker og kompendier for å dekke inn mitt pensum, men nå trenger jeg bare denne som basis, og kan fylle på med ulike elevoppgaver for å utdype temaene i boka. Helt glimrende! Paul Sætrang, Lærer, Medier og Kommunikasjon, Åssiden videregående skole»

«Video i Praksis er en innholdsrik lærebok som gir en meget god innføring i det aller meste som dreier seg om moderne videoproduksjon. Hamar Arberiderblad»