Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Uten fugler blir ikke livet det samme

hvorfor fuglene forsvinner, og hva vi kan gjøre for å hjelpe dem

Hva skjer med fuglene i Norge? Hvorfor blir det færre og færre av dem? Hvorfor har noen forsvunnet helt enkelte steder, mens andre har blitt vanligere? Denne boka forteller om de store endringene som bare på noen få år har skjedd i fuglefaunaen. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hva skjer med fuglene i Norge? Hvorfor blir det færre og færre av dem? Hvorfor har noen forsvunnet helt enkelte steder, mens andre har blitt vanligere? Denne boka forteller om de store endringene som bare på noen få år har skjedd i fuglefaunaen.

«Tro meg, uten kråker ville ikke livet være det samme», skrev dikteren Hans Børli. Det er også et hovedbudskap i Martin Eggens bok om fuglelivet i Norge, som er i stor endring. Gjennom fuglenes fortellinger og problemene de møter, får vi også et innblikk i vår egen sårbarhet. Med stor kjærlighet til fuglene viser forfatteren hvordan fuglenes forsvinning kan ses i sammenheng med verdens overordnede klima- og naturproblemer. Fuglene forteller oss om endringene, de påvirkes av endringene og påvirker selv verden - også hjertene til oss som har makt til å rydde opp.

Detaljer

Forlag
Kagge
Språk
Bokmål
ISBN
9788248933458
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Uten fugler blir livet ikke det samme

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Uten fugler blir ikke livet det samme:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv