Insektenes planet - Anne Sverdrup-Thygeson

Insektenes planet

om de rare, nyttige og fascinerende småkrypene vi ikke kan leve uten

; Tuva Sverdrup-Thygeson (Illustratør)

«Stadig vekk måtte jeg fortelle folk om hva jeg nettopp hadde lest, hør på dette! Et sted siterer forfatteren en forsker: ' Verden er så rik på små undre - men så fattig på øyne som ser dem.' I Insektenes planet får man god hjelp til å se.»

, Fædrelandsvennen Terningkast 6
Insekter er i vinden! Oppdag de små hjelperne rundt deg. Vi er omgitt av insekter på alle kanter. De er 200 millioner ganger flere enn oss. I denne boka kan du lese om alle de fantastiske insektartene som finnes, og alt de gjør for oss. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Insekter er i vinden! Oppdag de små hjelperne rundt deg. Vi er omgitt av insekter på alle kanter. De er 200 millioner ganger flere enn oss. I denne boka kan du lese om alle de fantastiske insektartene som finnes, og alt de gjør for oss. På en medrivende måte forteller forskeren Anne Sverdrup-Thygeson om insekter som lever iblant oss, i grotter, på havets overflate eller i gamle eiketrær. Insekter gir oss ikke bare honning, men produk-ter du aldri ville ha tenkt at kommer fra insekter, og de er helt uunnværlige i naturens kretsløp. Vi mennesker er helt avhengige av at alle disse fascinerende små skapningene stiller på jobb. Vi trenger dem til pollinering, nedbrytning og jorddannelse, til å være mat for andre dyr, holde skadelige organismer i sjakk, spre frø, hjelpe oss i forskningen og inspirere oss med sine lure løsninger. Insekter er naturens små tannhjul, som får verden til å tikke og gå.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Kathleen Rani Hagen, Fædrelandsvennen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 222
ISBN: 9788272016714
Utgave: 1. utg.
Format: 20 x 13 cm
Nr: 8164401
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger